Jelentkezés menete

Mielőtt Jelentkezni tudna a Konferenciára kérjük először hozza létre felhasználói azonosítóját, melyet az Azonosító létrehozása menüpontban vagy a következő linken tehet meg:

Amennyiben már rendelkezik felhasználói azonosítóval kérjük lépjen be a felhasználói nevének és jelszavának segítségével és töltse ki a konferencia jelentkezési lapját is. 

Belépni a honlap bal felső sarkában a belépés menüpontban tud.

Ha nem emlékszik felhasználói nevére vagy jelszavára a regisztrált e-mail cím megadásával a belépés oldalon vagy az alábbi linken kérhet emlékeztetőt

Miután belépett a konferencia jelentkezési lapja a Jelentkezési lap menüpontban érhető el, az alábbiak szerint: 

alt

Vagy elérhető az adminisztrációs menüben a bal oldalon, az alábbiak szerint:

alt

A jelentkezési lap bejelentkezés nélkül biztonsági okokból nem elérhető. Ezért először mindenképp hozza létre azonosítóját és jelentkezzen be az oldalra. Egy azonosítóval több résztvevő Jelentkezési lapját is lehetősége van kitölteni. Kérjük ezt egymás után külön-külön tegye meg.

A konferenciára 4 kategóriában lehetséges jelentkezni:

  • Előadó
  • Résztvevő
  • Kiállító
  • Kísérő

Kérjük válassza a megfelelő kategóriát a bejelentkezés során.

A Jelentkezési lap kitöltése után a rendszer egy automatikus üzenetet küld a megadott e-mail címre, ezért a Kapcsolattartási adatoknál ne feledje megadni.

Amennyiben előadóként kíván részt venni konferenciánkon az előadások maximum fél oldalas kivonatát (absztrakt) kérjük a regisztráció után feltölteni a Cikk adminisztráció menüpont alatt legkésőbb 2017. december 15-ig. Az előadások elfogadásáról a Szervező Bizottság a határidő lejárta után értesíti a jelentkezőket.

Előadás kivonatok formai követelménye

Az előadások és a konferencia kiadványában megjelenő cikkek formai követelményeit az Általános információk menüpont alatt találja.