Helyszín és Szállás

Helyszín

 • A konferencia helyszíne a Népkerti Vígadó Étterem (3528 Miskolc, Görgey Artúr út 23.)
  Web: http://miskolcivigado.hu

Szállás

 • Szállodai elhelyezést a konferencia helyszínétől 5 percre (gyalog) a City Hotel Miskolc****-ban tudunk biztosítani.
  A szálloda a belvárosban, kellemes környezetben, jól megközelíthető helyen található négycsillagos hotel, az egyik legjobb elhelyezkedésű miskolci szálloda.
  Web: www.cityhotelmiskolc.hu

Szobaár

 • 19.840 Ft/Kétágyas szoba/éjszaka
 • 17.040 Ft/Egyágyas extra szoba/éjszaka
 • 15.120 Ft/Egyágyas szoba/éjszaka 

IFA

 • 450.-Ft/fő/éjszaka

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

A szobaár tartalmazza a bőséges svédasztalos reggelit, a rekreációs rész (szauna, pezsgőmedence, gőzkabin) használatát, az internet csatlakozási lehetőséget (vezetékes és Wifi), valamint a zárt, kamerával megfigyelt parkoló használatát. 

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, és az utazás napján 11:00 óráig kérjük elhagyni.

Szoba foglalásra lehetősége van a Konferencia Jelentkezési lapjának kitöltése során, vagy a Hotel Online Szobafoglalási felületén keresztül.

Amennyiben a Hotel Online Szobafoglalási felületén keresztül kíván szállást foglalni kérjük a megjegyzésben tüntesse fel, hogy a XVI. Képlékenyalakító Konferenciára érkezik. Továbbá kétágyas szoba foglalásánál szintén a megjegyzésben adhatja meg a szobatársa nevét is.

A Konferencia záró napján, a kiköltözés után a résztvevőknek a Konferencia végéig zárt csomagszobát biztosítunk.

Megközelítés

Budapest felől az M3 autópályán haladva Nyíregyháza irányában a 151. km szelvénynél rátérve az M30-as autópályára Miskolc felé haladva célszerű a Miskolc déli kihajtón kihajtani. Ezután a 304-es főúton haladva az első körforgalomnál a 2. kihajtón Miskolc, Mályi irányába tovább haladni egészen a 3-as főútig. A 3-as főúton jobbra fordulva a Tapolcai elágazásnál balra tartva rá kell térni a Csabai kapu nevű útra. Ezen tovább haladva bal oldalon található a szálloda.

Részletes útvonaltervezőt az alábbi térképen talál